kulturnatten

2011-04-29 @ 18:27:08

Hej godingar!
Hoppas ni har en bra fredagkväll! Jag och min vän Axel drar till Sockerbruket och spelar i caféterian där, japp, jag trotsar allt nu och kör! Lite feber och förkylning ska inte få stoppa mig! Fyra låtar ska vi köra ikväll, With or without you och 9 crimes, där jag och Axel sjunger tillsammans, sedan Fields of gold och Love story som jag sjunger. Axel är pianisten. Skulle det gå åt skogen, då har vi i alla fall gjort det. Nu kör vi!
Puss på er!






it's a love story, baby, just say yes.

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

påskaftonsbarty!

2011-04-23 @ 18:50:24

Hej godingar!

Hoppas alla mår bra i det fina vädret! Det gör jag i alla fall. Sitter just nu med mitt kaffeglas (?) från New York och laddar inför kvällen som kommer att spenderas hos Joel med ett gäng underbara människor! Det kommer bli riktigt kul, tror jag.
Idag är det ju en extra stor dag också, inte bara att det är påskafton, världens bästa Iza fyller ju 18 idag!
Grattis älskling! Hoppas att du har världens bästa dag, vi ska gratta dig som fasiken när vi ses!
Känner att jag har varit riktigt duktig idag, för övrigt. I morse gick jag upp och pluggade ett par timmar, sedan drog jag till stallet och sedan tog jag en springtur. Eller ja, jag powerwalkade upp till stallet och sprang tillbaka ;) Känns bra i alla fall när man får gjort sådana här saker!
Nu måste jag fortsätta mig göra i ordning, ha en bra kväll!
Puss


Permalink the life of Kommentarer (3) Trackbacks ()

Överraskningsfest för Mathilda!

2011-04-20 @ 15:57:02

Hallå där!

Igår hade vi överraskningsfest för våran Mathilda, som Emma varit så gullig och ordnat. Strax efter åtta kom Mathilda in i lokalen och vi överraskade henne med skönsång och kramar, hoppas att du hade roligt hjärtat!
Dagen idag har gått åt till att plugga, inte sådär jättekul eftersom det är så fint väder, men man får ju prioritera vad som är viktigast. Vi har ju både matteprov och idrott och hälsaprov nästa vecka, USCH!
Ni ska få se lite bilder från igår!
Kim, jag, Mathilda, Sara
Goa grabbar!
Söt-Julia!
Kim, Anton, jag



Chris!



Festfixaren Emma!

Nu ska jag fortsätta plugga, ciao!

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

80-tal, gbg & mathildas B-day

2011-04-13 @ 09:47:04

Hejsan!

Här kommer lite uppdatering från de senaste dagarna!
I Fredags var det 80-tals parketten, jag och tjejerna förfestade hos Anna innan vi gick dit och hade skiitkul! Musiken var grym och vi festade loss ordentligt, riktigt roligt! Dagen efter, lördagen, åkte jag med familjen till Göteborg och gick på göteborgsoperan för att titta på Sunset Boulevard. Den var riktigt bra faktiskt, sångarna var jätteduktiga, det enda tråkiga var väl att det kunde bli lite seg emellanåt, men det var kul i alla fall.
Igår var det tårtkalas hos Mathilda, eftersom hon fyllde 18 år, GRATTIS TJEJEN! <3
Nu är det bara två månader kvar tills jag fyller, jag lääääängtar!
Nu ska jag göra svenskaläxa, usch...
Puss på er!




woho!



jag och min babe!



jag & mamma när vi ska till götet



Grattis, fina fina vännen! <3

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

we're gonna party like it's the end of the world

2011-04-07 @ 22:21:43

Hej alla godingar!

Idag har vi tillbringat en heldag i arenan och lyssnat på två föreläsare, en komiker + en sjuuukt grymt band!
Föreläsarna var Per Fosshaug och Leo Razzak. Båda var väldigt duktiga och hade intressanta saker att säga, men jag måste säga att för min del slog Leo snäppet högre. Sån sjukt motiverande och inspirerande! Jag blev verkligen imponerad, han fick mig verkligen att tänka till och känna efter, och jag är så glad att jag gick på föreläsningen och lyssnade, för jääääääklar vilken talare!
Efter lunch spelade Kadawatha, så stört bra! Sångaren har verkligen en otrolig röst, jag rös över hela kroppen! Sist på programmet var komikern Özz Nujen, helt sjukt rolig! Vi skrattade så vi tjöt emellanåt, haha! Om man skulle sammanfatta dagen har den varit grym, helt enkelt! Kommunen borde satsa på mer sånt här! :)
I morgon gäller det! Då är det dags för 70/80-tals parketten, tjoho vad vi har längtat! Då ska vi parta som aldrig förr, som färgsprakande partypinglor ska vi skaka rumpa till åttiotalets alla godbitar. Det kommer bli hur kul som helst, det är jag säker på! Jag tar med mig kameran, så förhoppningsvis kommer några snygga bilder upp här sen :)
Nu är det dags för Big Brother!
Puss på er!

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag 5/4 2011

2011-04-05 @ 19:52:17

Hej godingar!

Vilken otroligt originell rubrik, haha...!
Jaja, jag vill i alla fall börja med att tacka Mathilda för att hon gjort en sådan otroligt fin header till mig, tack gullet! Och tack också för det du skrev, jag blev så rörd! Du är en sån fin tjej och en otroligt underbar vän, älskar dig också hjärtat <3
Hoppas ni har haft en bra dag! Min dag har varit ganska vanlig, skola och sen dans. Vi har soundcheckat idag också, inför floristernas brudshow i morgon. Det gick helt okej faktiskt. Ska framföra Fields of gold, med hjälp av Axel på piano. Tror det kommer bli riktigt roligt. Det är tredje gången jag sjunger just den låten, haha! Folk måste väl undra om jag inte kan några andra låtar ;) Haha! Men jag gillar verkligen den låten, den betyder mycket, särskilt eftersom den var den första låten jag sjöng i ettan inför publik. Förhoppningsvis kommer den snart att spelas in tillsammans med lite andra låtar, kommer bli grymt kul! Axel och jag är ett bra team! :)
Börjar redan tagga till helgen också! För vad händer då? 80-tals partaj! Det blir först middag och förfest med tjejerna, sen drar vi vidare mot parketten, det kommer bli grymt kul! Älskar grejen att alla klär sig i åttiotals-kläder och skakar rumpa till gamla godingar. Woho! Kommer förmodligen ta massa bilder innan, så ni får se hur vi såg ut ;)
Nu ska jag ner och äta mat med min kära familj!
Puss&Kram

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

mathilda gästbloggar

2011-04-04 @ 20:16:30


Kände att jag var tvungen att göra ett litet inlägg i din blogg när jag ändå håller på och fixar och trixar i den. Tänkte börja med att säga att jag är glad över att jag träffade dig och har fått lära känna dig! Du är så himla underbar och go människa och det känns helt plötsligt så lätt att leva när du är i närheten goding. Du är en av dom finaste och närmaste vän jag har! Jag älskar dig honey ♥

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

baby, you're a firework

2011-04-03 @ 21:23:52

Hej godingar, och förlåt! Är sjukt dålig på att uppdatera, ska bättra mig, LOVAR!

Idag har jag varit på 102-års kalas. Jo, det är säkert. Min mormors faster fyllde 102 år idag, det är helt sjukt! Bor själv gör hon också, så jäkla coolt är det! Sveriges äldsta människa är väl typ 108? Kanske Nanna slår rekordet, haha! Hoppas det :)
Sitter och kollar på Big Brother just nu, det är så stört kul! Katerina och Gurkan är så himla roliga, haha! Hoppas ni också har en bra söndagkväll.




Såhär såg jag ut idag!

Puss på er!



'cause baby you're a firework, come on let your colors burst

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()