Back to school!

2011-02-28 @ 07:55:56

Godmorgon!

Gick upp för en halvtimme sedan ungefär, nu sitter här jag här vid datorn med kaffekoppen i handen och skriver ett litet morgon-inlägg till er.
Jag är för övrigt så sjuuuuuuukt trött! Fast det kanske inte är så konstigt, efter ett helt dygn på flygplats och i flygplan är man rätt seg, även när man kommit hem. För seriöst, vi kom till flyplatsen i New York runt tolvtiden i fredags och var hemma vid tolvtiden i lördags, 24 timmar! Visserligen är det ju sex timmars tidsskillnad men ändå ;) Sovit särskilt mycket hade jag inte gjort heller, så i lördags somnade jag klockan fyra på eftermiddagen och vaknade halv sex på söndag morgon. Inte likt mig att gå upp så tidigt, men farmor blev i alla fall glad att ha någon att dricka sitt morgonkaffe med en timme senare ;)
Hela gårdagen var jag seg faktiskt, men tror jag behövde en dag att vakna till liv igen, haha! Vi såg nu rätt halvdöa allihop när vi kom hem. Väl hemma i Lich igen var det verkligen skönt att komma upp till stallet och träffa plutten igen också!! Usch, jobbigt att vara utan henne en vecka :(
Men måste kila nu, göra mig i ordning för schüül.. Jippie. Hörs sen!
Pöössss



Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ground zero & mer shopping!

2011-02-23 @ 03:43:12

Hej!

Efter ännu en dag i the City sitter jag nu på hotellrummet och vilar, vilket jag behövde nu, haha!
Vi åt frukost på the Applebee's idag. Det är inte svårt att förstå varför många amerikanare är overviktiga, för inte kunde man få en grov fralla eller något. Nej, det var pannkakkor med sirap och grädde, stekta ägg och bacon och sånt. Jag beställde en american sandwich, det lät både godast och nyttigast, men vad fick jag in? En croissant med ostfyllning. Visst, den var jättegod, men inget jag brukar äta till frukost hemma direkt, haha.
Efter frukost bestämde vi oss för att ta oss till Ground Zero, vilket är där World Trade Center stod. De har rensat upp och börjat återuppbygga det igen, men det är fortfarande bara ett stort hål typ, i mitten av alla ashöga skyskrapor. Det är en bra bit dit från hotellet och vi hade nog kunnat gå, men det var så jäkla kallt i vinden så vi bestämde oss för att ta tunnelbanan i stället. När vi köpt våra biljetter och kom ner till tågen stod det fyra eller fem poliser med stora, svarta skjutvapen i nävarna. Fatta att jag stelna till?! Jag vågade typ inte kolla på dom, tänkte att om man råkar stirra eller något skjuter dom väl en... Haha, nej. Men jag haja verkligen till, för det är ju verkligen inget man skulle se i Sverige. Aja, vi klarade oss undan i alla fall ;) Vi kom till Ground Zero och sedan gick vi på en typ utställning där man fick se bl.a filmer och bilder från den dagen då planen kraschade in i tornen och väggarna var fyllda med citat av människor som varit där eller som var familjemedlemmar till offren. Verkligen rörande! Jag fick verkligen anstränga mig för att inte börja lipa, sentimental som jag är, hehe. Det var väldigt intressant och det fick mig verkligen att förstå att det verkligen finns vardagshjältar. Det var huuur många som helst, civila människor, utöver alla typ 40.000 poliser och 12.000 brandmän eller vad det nu var, som kom dit och hjälpte till i flera dygn med att försöka finna någon levande bland resterna av det som varit tornen.
När vi varit där gick vi till hamnen där man kunde se frihetsgudinnan rätt bra. Vi åkte inte ut, för det var ju som sagt skitkallt, och för att komma ut var man tvungen att åka en öppen båt, så en tripp dit får bli en annan gång. Sedan tog vi en snabblunch innan vi tog tunnelbanan tillbaka till hotellet och gick upp på rummet och vilade lite. Efter det gick vi ut på stan igen, kollade runt lite, dagens fynd blev två par örhängen för min del, men grabbarna shoppar sönder. Vet inte riktigt varför inte jag gör det... Förhoppningsvis har jag kommit in mer i shoppinghumöret i morgon ;)
Lite senare träffade vi lite Lysekilsfolk också, Williams klasskompis och hennes familj kom till New York idag, så då gick vi lite på stan med dom, sen drog jag, William, Jacob och Josefine och käkade. Efter en sväng på stan igen drog vi till Starbucks (TJOHO!) och tog en kaffe. Sedan blev det hotellet igen och här sitter vi nu ;)
Känner att jag har skrivit världens längsta inlägg nu, så nu får jag sluta så ni inte tröttnar på att läsa ;)
Hörs i morgon!
Puss&Kram

Permalink the life of Kommentarer (2) Trackbacks ()

I love NYC!

2011-02-22 @ 00:12:32

Hej godingar!

Idag har jag haft min första heldag här i New York. Vi åt frukost vid tio, sen gick vi ut på stan. Första besöket blev i Central Park, jag visste att det var en stor park men det var verkligen hur stor som helst! Jag ville leta efter Central Perk och kila in och ta en latte med vänner-gänget, men kom på att det faktiskt var inspelat i en studio, haha. Sadface.
Efter det gick vi mot hotellet The Plaza, ni vet, där filmen Ensam Hemma spelades in. Där tog vi en fika och sen bestämde vi oss för att spendera resten av dagen med shopping! Vi styrde stegen mot Macy's, världens största varuhus/affär. Jag kan inte fatta att det ens finns så mycket grejer att sälja! Tyvärr hittade jag inte så mycket just idag, men det blev ett par skitsnygga shorts i alla fall! Men som sagt, världens största affär tar tid att ta sig igenom, så dit kommer vi nog fler dagar ;)
När vi gått lite i affärerna utanför, och varit inne en sväng på Starbucks Coffee, bestämde vi oss för att gå tillbaka till hotellet, och nu sitter vi här. Om ungefär en timme ska vi käka middag.
Hoppas att alla i Sverige mår jättebra! Jag saknar er!
Puss och kram från eran Emme!

Permalink the life of Kommentarer (2) Trackbacks ()

new york, baby!

2011-02-19 @ 22:15:01

Hej alla godingar!

Sitter hos farmor och bloggar (!). Vi har skaffat internet här nu, så nu kan jag nörda här också, haha! Har ätit god mat och sitter nu och kollar på melodifestivalen med familjen, mysigt faktiskt!
Igår kväll kom familjen hem från Idre, och om sanningen ska fram var det rätt skönt att dom kom hem så jag slapp hela det där ansvaret med att bo själv... Senare på kvällen stack jag hem till världens bästa Karlsson och umgicks med henne, Anton och Kim. Det blev solsidan och lite flumm, trevlig kväll!
Idag packade jag klart det sista till New York, hoppas verkligen inte att jag har glömt något nu! Men det känns typ som att jag har gjort det... Fast det gör det nog alltid när man ska någonstans, eller är det bara jag som känner så? Tror i alla fall att jag fått med mig allt som jag inte klarar mig utan ;) Vid ett-tiden kom mormor förbi på lite lunch, och sen stack jag till donken för att ta en kaffe med Hilma och Iza och för att säga hejdå. Inte för att det började så bra, vi fick stå fyrtio minuter i kö för att ens kunna beställa, men okej... Det var trevligt sen i alla fall och det kändes bra att träffa dom innan jag åkte.
På vägen hem svängde jag förbi Sara och sa hejdå lite snabbt till henne också, min usa-älskande goa vän!! Hur söt är hon inte när hon blir nervös och pirrig för min skull? ;) Haha! Tur att jag hann träffa henne innan också, och många kramisar blev det!
Någon jag inte hann träffa var min Anna! :( Men det är inte alltid allt går ihop... Tur att jag fick träffa henne tidigare i veckan, precis som jag fick träffa Julia, Mathilda, Emma och fler! Puss på er!
Men i alla fall, jag kommer sakna dessa tjejer så mycket att jag nog kommer överväga att sätta mig på ett tidigare plan hem... Men jag får hålla ut! Tur att vi ses om en vecka, små älsklingar! <3
Kommer för övrigt sakna hela klassen, alla mina godingar där! Usch, jag blir typ lite sorgsen nu när jag tänker på det... Jag vet att jag bara ska vara borta en vecka men usa... det är så långt bort x) Känns längre då.
Men nu får jag sluta tänka på det! Jag kommer ju ha SKIIIITKUL!!! :D Det känns som en så himla stor grej på något sätt. Fatta, New York... Shit, jag är typ överväldigad. IIIIH! :D
Nu får jag sluta hetsa upp mig så ;)
Ska upp tre i natt så måste nog få min sömn snart ;)
Vi hörs!
Ha en toppenvecka allihopa!!
Ciao! Eller BYE!



Här ska vi bo! Ser rätt fint ut tycker jag!

Permalink the life of Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lunch med mormor och morfar

2011-02-16 @ 12:11:03

Hej!

Trots att jag somnade ganska sent igår lyckades jag ändå gå upp vid halv tio, så jag är faktiskt ganska stolt över mig själv. Min dag idag ska jag försöka spendera på att plugga, trökigt va? Men eftersom vi åker till New York om några dagar måste jag få gjort en del saker innan vi åker.
Men först nu så ska jag iväg och luncha med mormor och morfar, mysigt eller hur? :)
Måste också uppmärksamma er på att godingen Julia fyller 18 idag!! Grattis vännen! <3
Hoppas du får världens bästa dag!!
I morgon ska vi hem till Jenny för myskväll, det ser jag fram emot! Tacopaj och brasa är inte helt fel!
Nu ska jag borsta tänderna innan dom kommer och hämtar mig.
Pussochkram!




Såhär ser jag ut idag! Gillar att jag har desperate housewives på Tv:n i bakgrunden, haha!

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bra start = bra dag!

2011-02-14 @ 18:26:15

Hej alla godingar!

Dagen började väldigt bra!
När jag och Andreas vaknade fick vi sällskap av Sara, så tillsammans åt vi alla hjärtans dag-frukost, jättemysigt!! Sen tittade vi på filmen The Social Network, ni vet, filmen om facebook. Lite småkonstig, men rolig och väldigt intressant! Helt klart sevärd!
Har haft min andra körlektion idag också, gick riktigt bra! Om ett halvår får ni förhoppningsvis se mig ute på vägarna ;)
Nu har jag städat typ hela huset eftersom jag får ett gäng goingar hit ikväll! Ska bli trevligt!
Nu måste jag fixa mig lite!
Byebye!




Våra alla hjärtans-frukost!! <3

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

söndag och solen skiner!

2011-02-13 @ 12:01:29

Hej alla godingar!
Idag är det söndag och vädret är underbart!
Det är sådana här dagar man tar tillfället i akt, som att fota till exempel! Nej, jag ska inte fota, Hilma ska fota mig för sitt fotoprojekt, och det ska bli jättekul! :)
Inte för att jag är någon modell, men ändå ;)
Jag är taggad!
Dagen ser ut att bli ganska lugn för övrigt, det känns ganska skönt.
Vi hörs senare!
Puss


Glad chey!

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

brudar+melodifestivalen=mys!

2011-02-13 @ 01:22:08

Hej!

Bloggar från sängen, hehe ^^
Kvällen har varit ytterst trevlig! Den har spenderats med Julia och Hilma, vi käkade potatisgratäng och kyckling, och till efterrätt gjorde vi chokladpudding, mums! Melodifestivalen kollade vi också på! Som vanligt blev det snack och skratt, alltså har vi, i alla fall jag, haft en väldigt bra kväll!! Hoppas att ni har haft det också!
Nu är klockan tjugo över ett och jag måste erkänna att jag är lite nervös inför att sova själv... Men det går nog bra, får vi hoppas, haha! I morgon har jag inga planer alls, förutom stallet och det känns faktiskt väldigt skönt. Det här lovet kunde inte ha kommit mer lägligt än nu.
På måndag tar jag hit vännerna en sväng, najs!
Nu ska jag sova!
Hörs i morgon!
Ciao!

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

all by myself!

2011-02-12 @ 12:14:44

Nu har dom åkt och jag har huset för mig själv! Känns ganska skönt faktiskt, men såklart kommer jag att sakna dom :)

Lördagsförmiddagen har spenderats med kaffe&mackor framför tv:n och Camp Rock 2. Grym film! Mysig, haha :)
Nu ska jag snart upp till stallet och ta en ridtur i det fina vädret, så får vi se sen vad resten av dagen har att erbjuda!
Ciao!


Gårdagens mat, jag var kocken!


Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

kocken emelie!

2011-02-11 @ 18:11:13

Har utmanat mig själv att laga mat till la familia! Så nu befinner jag mig i köket och gör tacos, okej kanske inte världens mest avancerade måltid, men för mig är det ändå en stor grej!! Haha, jag suger på att laga mat så att säga... Men detta tror jag nog att jag ska klara av! Osminkad och med uppsatt hår myser jag i mina underbara byxor, love them!

Efter maten blir det chokladmuffins med hallonfrosting (som jag bakat!!) och mys med film! Komedi, kanske! ;)
Haha, jag överträffar mig själv ibland... Men det är kul, haha!
Nu ska jag fortsätta med käket! Hoppas ni får en bra fredagskväll!
Pussss


Byxor <3 <3

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag, woho!

2011-02-11 @ 13:41:46

Hej!

Just nu sitter jag på engelska lektion i skolan. Jag och Sara har precis gjort våran engelska presentation om U2, jag tyckte att det gick riktigt bra faktiskt! Det är våran sista lektion nu, sen slutar vi och går på helg, tjoho! Nu låter et väl antagligen som att jag ska hitta på något party ikväll, men så är det faktiskt inte! Ikväll har jag lovat mami att jag ska umgås med henne och resten av familjen, eftersom dom åker till Idre i morgon och sen drar ju jag till New York, så det här är sista kvällen på två veckor vi kan umgås, så att säga. Men jag tror att det kommer bli mysigt!
I morgon blir det förmodligen lördagsmys med melodifestivalen på kvällen, det ser jag fram emot!
Nu ska jag lyssna på fler redovisningar, ciao!

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

dålig uppdatering

2011-02-10 @ 23:04:10

Haha, förlåt!! Jag har verkligen glömt av bloggen idag! :( skärpning!

Min torsdag har i alla fall varit lite upp och ner... Både bra och dålig, kan man säga. Försov mig, gjorde sönder garagedörren, ramlade på vägen till skolan och kom fyrtio minuter för sent. Japp, det var min morgon, det! När jag fick mig ett hårt träningspass på gympalektionen kändes det i alla fall lite bättre sen! Dessutom var det sista teorilektionen på körskolan idag, gött!! Äntligen är det klart! Du är det bara att börja plugga på egen hand, med andra ord, hehe... När jag kom hem hade mami köpt semlor, snälla mami <3 så då fikade vi lite, sen åkte jag upp till stallet och gosade lite med hästasnutten. Hann sedan med en sväng förbi fröken Karlsson! Mycket mysigt med te, skype och engelska (?). Kanske lite mindre än planerat, men okej! Kändes bra ändå ;)
I morgon är det fredag, gött! Får se vad som händer på kvällen, eventuellt myskväll med gänget, det vore ju inte helt fel! ;) Nu ska jag sova!
Hörs i morgon!

Puss

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

Usch...

2011-02-09 @ 10:19:58

Vaknade med världens migrän i morse, usch...! Så idag är jag hemma från skolan och tar det lite lugnt.

Därför blir det nog inte så mycket uppdatering här idag :)
Hoppas ni mår bättre än jag gör!
Puss

Permalink the life of Kommentarer (2) Trackbacks ()

Skola, teorilektion, dans

2011-02-08 @ 14:04:08

Hej!

Sitter i skolan just nu och jobbar med genetikarbetet som vi har i naturkunskapen. Iza, Hilma, Mathilda och Andrea sitter också här, men dom pluggar inte direkt ;) Haha, bara jag som är studig...
Snart är det rättskunskap, sen klockan fyra är det teorilektion på körskolan, näst sista, gött! Tror det skulle handla om olycksfall och lite sådär idag... Sen är det dans, wohiho!! Det blir sköjj! Just nu dansar vi till Kesha's Blow, grym låt för övrigt!
Nej, nu ska jag fortsätta med plugget.
Hörs sen!
Puss


Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skolan!

2011-02-07 @ 14:27:23

Hej!

Sitter i skolan och har precis gjort en powerpoint om U2 tillsammans med Sariz, till våran engelska redovisning som vi ska hålla på fredag. Hoppas det blir bra, men det tror jag nog!
I eftermiddag ska jag ha min allra första körlektion på körskolan, iiih! Jag är lite nervös men det ska ändå bli väldigt kul! Jag ser fram emot det :)
Om tio minuter börjar psykologin, så jag måste snart kila :)
Hörs sen! Pösss
Jag & Hilma

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

Time for tee!

2011-02-06 @ 20:26:30

Hej!

Ljuskvällen med kören gick jättebra, riktigt mysigt var det!
Nu sitter jag här med en kopp te och med Solsidan på tv, jag riktigt njuter av veckans sista kväll!
Nu har jag fått in bilderna från High School också, så ni ska få se några nu.
Hoppas ni har en lika mysig söndagskväll som jag har!
Pusss
This is me right now, hihi
Söta Sara!
Den duktiga killen som spelade Troy!
Julia in the middle!!

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag

2011-02-06 @ 10:35:52

God morgon vänner!

Hade en alldeles förträfflig dag i Skövde igår! Jag, Sara, Hilma och Joel åkte dit vid halv tre, och var framme vid halv fyra. När vi hämtat ut biljetterna gick vi för att äta något. Först hade vi lite olika matplaner, men eftersom vi inte hade så jättemycket tid så slutade det med att vi hamnade på donken, haha. Men det funkade bra! Dock blev vi nog lite trötta efter en stund där inne, så allt blev väldigt roligt... Ja, ni vet när man blir sådär trött att man typ skrattar åt allt ;) Hoppas bara att ingen tyckte vi var jobbiga, hihi!
Klockan 18.00 började musikalen, och vilken hejdundrandes musikal! Alla var verkligen jätteduktiga, särskilt Julia!! Det var så roligt att se henne på scenen. Jag fattar inte hur de lyckades komma ihåg alla repliker, sång och dans. Dom har ju övat såklart... Men ändå! Det var grymt!
Jag var rätt trött när vi kom hem sen vid tiotiden, så jag åkte direkt hem och gick och la mig ganska snabbt efter. Men jag tror jag behövde det!
Om en halvtimme kommer familjen Hermansson hit, och det ska verkligen bli skitkul! Vi har ju inte träffat dom på så länge, så vi har verkligen saknat dom, allihopa.
Nu ska jag göra mig i ordning lite så jag inte ser ut som ett vrak när dom kommer haha.
Puss&Kram!

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!

2011-02-05 @ 12:33:55

God morgon! Eller god förmiddag kanske...

Vaknade för en timme sedan ungefär och har ätit lite frukost nu.
Gårdagen var awesooome! Vi, eller i alla fall jag, hade sketasköjj! En riktigt lyckad kväll. Fast vi var rätt trötta på slutet, alla somnade den sista timmen haha.. Jag glömde min kamera hos Kim också, så bilder från kvällen får komma senare i veckan, om jag hittar några snygga, det blev nog mest flummkort, hihi ;)
Aja, idag ska vi till Skövde och titta på High School Musical. Jag är jättetaggad, det ska bli jättekul att se, och det är ju extra roligt när Julia är med också! Vi drar dit vid halv tre, då är vi framme vid halvfyra, så hämtar vi ut biljetterna och sätter oss och käkar någonstans sen. Underbart!
Nu ska jag göra mig i ordning lite, och försöka komma upp till stallet så snart som möjligt så jag blir klar där innan vi åker. Hörs sen! Hoppas ni har en bra dag.
Puss

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

Party!

2011-02-04 @ 18:24:52

Wohooo fredagkväll och vi är redo att köra igång! Bilder från kvällen kommer förmodligen i morgon. Nu ska jag ut och ha en grym fredagkväll! Hoppas ni får det också!! Puss

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag!!

2011-02-04 @ 12:40:47

Hej!

Äntligen fredag, visst är det skönt!! Som grädde på moset hade vi bara en lektion idag, ensemble. Jag tyckte det gick riktigt bra idag, det var riktigt roligt. Jag gillar att vi har ensemble med ettorna, dom är så söta och snälla!! I vår grupp har ni några riktigt bra låtar som vi övar in; Heaven's on fire, Holding out for a hero, It was you, I'm not ready to make nice, och så låten som jag sjunger; Sunrise. Riktigt bra låta allihop! Nu får vi hoppas att vi får användning av dom under någon konsert också! ;)
Ikväll är det som sagt klassfest, det ska bli sketasköj! för en gångs skull vet jag vad jag ska ha på mig, så nu slipper jag leta igenom hela garderoben innan jag hittar något som passar, haha. Innan dess ska jag försöka plugga lite, haha jag pluggar hela tiden känns det som... Men så är det när man satsar på skolan och sin utbildning!
Asså, idag är det verkligen en såndär jättebra dag som man bara njuter av, i alla fall jag. Kanske för att det helg nu, haha. Men jag måste bara säga att något som får mig att må så bra och känna mig så lycklig är mina underbara vänner. Jag säger nog inte tillräckligt ofta hur mycket dom betyder för mig, men om ni läser det här så vill jag att ni ska veta att ni alla betyder jättemycket, utan er skulle jag inte vara samma person.
Haha, känslosamt... Men ja, ibland måste man få ur sig sånt också. Känns bra att tala om att jag älskar dom :)
Nej, nu ska jag pluggilugga! Men först ska ni få en video där jag sjunger, okej amatör, jag vet. Men bara för att det är kul :)
Låten är In the ghetto. Hope you like it!
Hoppas ni har en bra dag!
Puss på er.

Permalink the life of Kommentarer (3) Trackbacks ()

Plugg!

2011-02-03 @ 15:06:11

Hej!

Sitter i skolan för tillfället och pluggar lite med Axel, i väntan på teorilektion på körskolan som börjar klockan fyra. Kan inte säga att jag är jättetaggad, hade nog hellre åkt hem, men som tur var så är det inte många teorilektioner kvar nu. Kan det vara två, tre? Jag längtar verkligen efter körkortet nu. Det ska bli så kul att sätta sig bakom ratten och köra, utan någon som sitter bredvid en i framsätet och håller uppsikt över vad man gör.
I morgon är det fredag också, grymt! Jag tror att helgen kommer bli superbra! I morgon kväll är det klassfest, wohoo! Då kör vi! På lördag åker jag, Sara, Hilma och Joel till Skövde för att gå på premiären av High School Musical! Det ska bli så kul att se vår Julia på den stora scenen, och jag är övertygad om att vi kommer vara sååå stolta över henne! På söndag är det ljuskväll med kören, men det har jag ju redan talat om för er. Det ska bli mysigt! Sen ska jag få träffa min Elin också, äntligen!! Det känns lite jobbigt att hon bor så långt bort, ända nere i Småland! Därför ses vi ju inte så ofta som vi egentligen skulle vilja. Men nu kommer dom till stan och det ska bli så kul att se henne igen, jag har saknat henne!
Jag har börjat räkna ner dagarna nu också, nu är det bara 14 dagar kvar tills vi sätter oss på flyget och drar till New York. Fattar ni, New York?!!! Jag måste erkänna att jag var lite rädd i början, New York är ju verkligen stort, men jag har kommit över det nu och nu är jag bara hur taggad som helst! Åh vad vi ska ha roligt, se mycket coolt och shoppa! Jag kan knappt bärja mig, haha....
Nu ska jag plugga, eller i alla fall försöka...
Hörs sen!
puss

Permalink the life of Kommentarer (3) Trackbacks ()

Finally at home

2011-02-02 @ 14:19:19

Äntligen hemma!

Kunde verkligen inte koncentrera mig i skolan...
Det var så pratigt och jobbigt, usch... Fick ändå inget gjort.
Men nu är jag hemma! Mjukisbyxorna är på och teet är kokat! Nu ska här pluggas engelska! Vore gött om jag kunde bli klar med den idag.
Senare ikväll väntas körövning, sista innan ljusgudstjänsten på söndag. Det kommer bli mysigt tror jag! Känns verkligen kul att vara tillbaka i kören, efter några års uppehåll.
Snart är det sportlov också! Det har verkligen gått fort, tycker inte ni också det? Eller kanske är det bara jag som har för mycket att göra som vanligt, så att tiden bara rinner iväg, haha...
Skönt ska det i alla fall bli! Har redan några aktiviteter inbokade, men resten av veckan lämnar jag åt ödet! Spännande, eller hur. Haha. Förhoppningsvis kommer jag att spendera mycket tid med mina underbara vänner :)
Nej, nu får jag väl ge mig för stunden. Engelskan blir inte klar om jag bara sitter här och ordbajsar...
pusss!

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

Första inlägget!

2011-02-02 @ 12:49:01

Sitter i skolan och skriver bloggens första inlägg! Känns roligt med en blogg igen, och förhoppningsvis kommer jag att fortsätta nu.

Sitter i studielandskapet nu med Hilma, Emma och Mathilda. Vi har precis slutat svenskan och ambitiösa som vi är tänkte vi sitta kvar lite i skolan, trots att vi har slutat, för att plugga lite. Jag ska i alla fall göra det. Tänkte försöka bli klar med engelskan, vi ska skriva en personlig analys på novellen The landlady. Kul? Nej... Men nu får jag sätta igång om ja g ska bli klar idag!
Puss!
Här är en gammel bild på mig och Sariz!

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()