en såndär jättemycket-dag

2011-03-23 @ 22:11:49

Hej alla glada!

Idag hade vi studiedag, men ledig blev den inte! Jag har haft fullt upp med massa skojigt!
I förmiddags åkte jag upp till stallet och tog en ridtur, så himla skönt är det att komma upp så tidigt som möjligt och göra det! :)
Sedan bar det av till stan med världens bästa Hilma, det blev en byxdress och ett par shorts inhandlat + en lång, härlig fika!
Klockan 16.00 hade jag körlektion och idag gick det riktigt bra! Nu längtar jag verkligen efter körkortet!!! Fyra månader kvar dock, men den som väntar på nåt gott...
Innan kören hann jag upp till mormor en sväng och samtalade lite med henne, hon är så mysig min mormor! Det var skönt att träffa henne lite :)
Efter det var det körövning, och det gick också bra! Haha, så jag har haft en fullt upp-dag idag! Men det känns bra, det är så tråkigt när lediga dagar bara går åt till att dega hemma. Visst, studiedagar är väl egentligen ideala pluggdagar, men vem kan sanningsenligt säga att man tar till vara på en sådan dag till skolarbete? Inte jag i alla fall.
Nu ska jag skriva klart diktanalysen i svenskan, så den kommer inte också, hehe!
Hoppas ni mår bra!
Pusss




Shorts från H&M - 199 :-



Såhär ser dom ut i bak!


Underbar byxdress från H&M - 199 :-

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

right this moment

2011-03-21 @ 13:00:40

Tjenixen!

Sitter i skolan nu, studiepass. Psykologi är det som gäller, jippie!
Dagen började med en sånglektion och nu har jag fått en av mina favoritlåtar i läxa, Somewhere over the rainbow, så nu är jag en glad tjej! :)
Nu måste jag plugga!
Bjuder på en snygg bild på mig och min babe.
Pöss på er!



Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

vilken underbar dag!

2011-03-20 @ 14:41:46

Tjenixen!

Vilken underbar vårdag det är ute! Det är ganska varmt, solen skiner och jag har precis kommit tillbaka från en underbar ridtur, det kan inte bli bättre! Mer såna här dagar, tack!
Hoppas helgen har varit bra, det har min varit.
I fredags vankades det fest för Bella som fyllde 18, riktigt kul kväll. Tack för det!
Kvällens outfit blev en av klänningarna jag köpte på H&M som jag visade er för ett tag sen :)
Det var trevligt folk, dans och tårta! Lyckad kväll.
Igår var jag på stan med mamma för förmiddagen, det var riktigt kul faktiskt. Vi har inte umgåtts på länge, bara hon och jag, så det kändes bra att vi gjorde det igår. Mamma köpte en blå blus, och jag fick med mig en jeansjacka och en brun/grå tröja hem. Tjoho!
Senare fick jag besök av Tobbe som nyss kommit hem från Österrike. Vi tog en mysig promenix, sedan satte vi oss och tittade på Greveholm, jäklar vad bra det är! Det blir nästan roligare och roligare för varje gång man tittar, haha! Älskar Leif, han är så rolig.
När vi ätit kött och potatisgratäng som mamma lagat begav vi oss till Christian och kollade på film och hade allmänt trevligt! En riktigt bra dag hade jag!
Snart ska vi äta, och sen blir det förhoppningsvis promenad med Anna, om hon känner sig bättre än igår. Hoppas verkligen att hon gör det, för jag saknar henne så sjuuuuuukt mycket! :(
Hoppas ni har en bra söndag!
Puss!








Permalink the life of Kommentarer (3) Trackbacks ()

enemy.

2011-03-14 @ 21:43:51

Hej på er!

Sitter i pyamasen och bloggar nu, hihi. Har precis skypat med Sara och Oskar, goa vänner det där.
Hur har dagen varit?
Min dag har varit rätt bra. Kom till skolan lite senare eftersom jag inte mådde bra i morses, men tog mig i kragen och gick de två sista lektionerna, bra Emelie! Sedan hade jag körlektion, och det gick också bra. Idag fick jag köra runt i cirkulationsplatser, (rondeller alltså, jag fattade inte heller först vad det var ;) ), och jag tyckte allt att jag fick bra flyt på det! Jag längtar till körkortet nu, bara fyra månader kvar tills jag gör ett försök!
För övrigt så lyssnar jag på en sån grym låt! Enemy med Sara Lumholdt. Hon deltog ju i melodifestivalen och inspelningen på hennes låt är gryyyym! Lyssna på den!
Jag lovade er ju lite bättre bilder på klänningarna som jag köpte, så här kommer dom!
Love them!

Permalink the life of Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sjukling

2011-03-11 @ 15:18:46

Hej!

Idag stannade jag hemma från skolan eftersom jag vaknade med feber i morse. Jag mår bättre nu, jag tror att tabletterna tagit ned febern, men har fortfarande ont i halsen och i huvudet och känner mig typ, hängig. Men det är väl inte så konstigt, eftersom både Jacob och Pappa har legat hemma här sjuka, så jag antar att med mitt immunförsvar så var det väl bara en tidsfråga innan jag också skulle bli smittad. Så här sitter jag nu och kollar på Vänner och äter glass. Jag hoppas verkligen på ett tillfrisknande snart! Tråkigt att detta skulle komma precis nu, eftersom jag skulle träffa några godingar ikväll, bl.a Anton och Kim som precis kommit hem från Sälen. Men så kan det bli ibland, bara att gilla läget antar jag...                                                                                                 Igår drog och jag Hilma till stan en stund efter skolan och jag lyckas komma hem med tre sommarklänningar, kändes riktigt gött att köpa hem lite nytt till sommaren! På vägen hem gick vi och pratade om sommaren och jag längtar så himla mycket efter alla goa sommarkvällar med grillning och mys med söta vänner!
Aja, jag antar att jag får försöka ta mig upp till stallet nu, det är ju ett måste oavsett om man är frisk eller inte ;) Hörs senare!
Köss







Här är två av klänningarna jag köpte igår, men det blev inga bra bilder, ska försöka ladda upp några bättre senare :)

Permalink the life of Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älskade måndag?

2011-03-07 @ 19:43:19

Tjena godingar!

Har precis kommit hem från grym-träning, känns helgött nu efteråt! Man blir så stolt över sig själv.
Eftersom vi hade världens längsta sovmorgon idag passade jag på att åka upp till stallet och rida och göra klart där innan skolan, och det gjorde jag också! Kändes verkligen bra att börja dagen med en ridtur.
Sen bar det av till skolan, och i typ tre timmar pluggade jag till matteprovet, som jag faktiskt tror gick riktigt bra i alla fall! Håller tummarna för ett G!
Efter desperata försök att få med någon chico eller chica på spinning så insåg jag att jag nog fick dra mig bort själv, men sket i spinningen och gymmade som vanligt istället, åh vad det känns skönt nu!
Hoppas att alla haft en bra helg också, det har jag! I fredags myste jag med min Hilma och i lördags åkte jag hem till Jenny och myste med henne, gryyymt! Hos Hilma hade jag lika mysigt som vanligt. Jenny och jag lagade världens goaste mat; potatisgratäng och kött. Medan vi åt såg vi på en av världens bästa filmer, Vingar av glas. Mumma <3 En del snack hann det bli också, hehe.
Har hittat typ världens bästa låt också, som jag börjat på; Fuckin perfect - Pink. Så jäkla bra! Den spelades på radion när jag sprang på rullbandet förut, kände nästan att jag fick lite extra kraft där, haha ;)
Nu ska jag ta mig en dusch innan det blir middag!
Pöss på er!
Kände att ville ge er alla en blöt köss!

Permalink the life of Kommentarer (3) Trackbacks ()